Lycklig

 

preview_COLOURBOX3268441

Hej igen!

Jag vågade! Minns ni att jag sa att jag skulle fråga killen som leder kursen i fotografi om han ville äta lunch med mig? Jag har nu frågat och han sa ja! Snacka om att jag var nervös innan jag fick ur mig vad jag ville. Jag brukar ju inte ha sådana problem! Men då kanske ni förstår hur jag känner för honom.

Jag är i sjunde himlen just nu, dansar omkring som en tok och då inte dans för att träna, utan mer lyckodans. Eller ja just nu sitter jag still och försöker blogga, men det är jättesvårt att vara still så jag måste nog snart gå!

Nu får vi se vad det blir av det hela. Bäst att inte bygga upp för stora förväntningar, utan ta en dejt i taget. Om det blir fler efter lunchen, jag får nog lugna ner mig i tanken nu om detta. Men det är svårt, man har så mycket planer och funderingar i huvudet hur det kommer att bli och utveckla sig med allt. Så spännande det känns.

Har lite andra planer innan lunchen, som inte är förrän på lördag. Jag har träning med mitt dansgäng, jag ska styra upp en konstutställning jag ska ha nästa helg och sedan lite annat. Som sagt, mitt liv är fullt, men jag kan nog plats med honom, tror ni inte?

Han har ju i alla fall en sak gemensamt med mig än så länge, kanske vi har fler saker. Det får tiden utvisa.

Jag kan inte sitta still och blogga känner jag, utan måste ta mig för nåt med all denna lyckorus i kroppen. Jag får skriva mer när det har lugnat ner sig lite tror jag.

/J