Om Mig

Earth after the FloodJag heter Josefina. Jag är 24 år och bor i Stockholm. Just för tillfället lever jag ensam och det passar bäst, då jag sällan är hemma. Jag fyller min tid med så mycket just nu att jag hinner inte med något annat, i alla fall inte ett fast förhållande. Jag kände att idag, vill jag starta en blogg. En blogg om mig, och om mina favoritintressen så som konst, dans och andra estetiska ämnena. Ett bra sätt att dokumentera mitt liv, mina intressen och mitt jobb.

Jag jobbar frilans inom både dans och konst. Dessutom åker jag iväg på en hel del träffar som innefattar många härliga möten med underbara konstnärssjälar. Jag har även planer på att börja lära mig mer om fotografering då det är ett estetiskt ämne som tilltalar mig.

Jag hoppas att ni kommer att ha nöje av att följa mig och min blogg

Vi hörs!